HAS OBLIDAT LES TEVES DADES?

On som?

Al següent mapa us mostrem la nostra ubicació, i tot seguit us suggerim les rutes recomanades per accedir, tant amb vehicle privat com amb transport públic. També podeu fer servir la utilitat que us facilitem per generar la ruta des de la vostra ubicació.

Com arribar

Amb vehicle privat

Per la C-17 en direcció a Puigcerdà. Passat Vic direcció Ripoll, agafar la sortida número 69 (sortida pel carril esquerre al km 69 a la C-37) i seguir per la C-37 fins a la sortida de Torelló en el punt quilomètric 153. A la rotonda agafar la B-5224 fins arribar a Sant Pere de Torelló. Just en sortir de Sant Pere de Torelló en direcció a Olot (i en acabar la zona amb llambordes), seguir la carretera que es veu a la dreta, indicada com a casa de colònies. Després d'uns 300 metres i passat el pont, agafar el trencall a l'esquerra, també indicat com a casa de colònies (hi ha una barrera). Passada la barrera, a uns 100 metres i just darrere la casa trobareu la zona d'aparcament i gir per als autocars.

Amb transport públic

La manera més pràctica per arribar al Molí de la Riera amb transport públic és una combinació de tren i a peu. En primer lloc cal agafar la RENFE, en concret la línia R3 L’Hospitalet de Llobregat-Puigcerdà fins a Torelló. Un cop arribats a l'estació, cal caminar 4 km, seguint el camí de vianants (senyalitzat i il·luminat) que enllaça Torelló amb Sant Pere de Torelló i que discorre paral·lel  a la carretera BV-5224.

Generar recorregut per arribar al Molí

+ opcions amagar opcions

Contacte

Tant si ens voleu venir a conèixer com si ens voleu contactar per demanar-nos més informació, no dubteu a fer-ho. Estarem encantats d'atendre-us per poder ajudar-vos en el que estigui a les nostres mans!

Les nostres dades:

Casa de Colònies Molí de la Riera Osona

08572 · Sant Pere de Torelló (Osona) Barcelona
Truca'ns al 938 584 500 o al 619 79 45 43
Whatsapp a 619 79 45 43
Email: info@molidelariera.com

Formulari:

TOP